nfk

Contentcreatie: Nationaal Fonds Kinderhulp

In opdracht van Nationaal Fonds Kinderhulp maakt CloudRedactie mooie content voor verschillende uitingen. CloudRedactie biedt bij deze opdracht flexibele redactionele diensten, waarmee we waar nodig voor Nationaal Fonds Kinderhulp snel kunnen bijspringen.

CONTENTMARKETING
door
& 155 x bekeken

Contentmarketing: verschillende merken

Voor een tiental merken maakt CloudRedactie de komende 4 maanden 22 artikelen die verspreid over de verschillende magazines van Content Collective zullen worden gepubliceerd.

Deze artikelen zijn redactioneel sterk en sluiten perfect aan bij de doelgroepen van de verschillende magazines. CloudRedactie schrijft de artikelen en verzorgt ook de eindredactie, publicatie en plaatsing.

Deze opdracht wordt uitgevoerd door onze contentspecialisten, eindredacteuren en onze contentcoördinator. Samen zorgen zij ervoor dat artikelen tijdig en naar volle tevredenheid worden aangeleverd.

advertorial
door
& 203 x bekeken

Advertorial: KPN

Voor een campagne van KPN schreef één van onze redacteuren een advertorial.

Als eerste mobiele provider van Nederland komt KPN met 4G. Dat is supersnel mobiel internet. En supersnel is ook echt supersnel: 4G is ongeveer 10 keer sneller dan 3G. Bovendien is je bereik met 4G ook nog eens drie keer beter. Serieus, wie wil dat nou niet?

De uitrol van 4G in Nederland is in februari begonnen. Inmiddels heeft de helft van het land al dekking en aan het eind van het jaar zal dat 80% zijn. Over supersnel gesproken.

Lees de rest van het artikel op 42Bis

advertorial
door
& 219 x bekeken

Advertorial: politie

Voor een campagne van de politie, schreef één van onze redacteuren deze advertorial. 

‘Maak er politiewerk van’. Dat is de naam van een grootschalige wervingscampagne waarmee de Politie meer ICT-personeel binnen wil halen. De campagne laat zien dat ICT een integraal deel is van opsporing, handhaving en het waarborgen van veiligheid.

Of, zoals ze het zelf formuleren: ‘met ICT vang je boeven’. En zo is het, want goed functionerende informatiesystemen zijn cruciaal voor het werk van de politie. De techniek speelt een centrale rol bij bijvoorbeeld het voorkomen van woninginbraken of voetbalrellen, het aanpakken van mensenhandel en het opsporen van wietplantages. De systemen die gebruikt worden zijn complex en de gebruikers ervan zijn afhankelijk van een snelle en betrouwbare informatievoorziening. ICT-werk bij de politie is dus echt politiewerk.

Lees de rest van dit artikel op 42Bis.nl