Wat Doen Wij?

CloudRedactie biedt volledig gedigitaliseerde redactionele diensten.

Of het nu gaat om productpagina’s, blogs of social media updates,
onze contentspecialisten nemen je het volledige proces uit handen.

Zo werken wij

Stap 1. Intake

Een van onze projectleiders komt bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen. Na afloop van de intake sturen we jou een overzicht van jouw wensen en inzicht in wat de kosten zijn. Deze stap kan ook per telefoon worden opgepakt.

Stap 2. Projectinitiatie

Indien akkoord, stellen we duidelijke afspraken op over het leveren van input (indien nodig) en het opleveren van content: waar moet het aan voldoen, wanneer en hoe. Zodra we dit met elkaar duidelijk hebben afgesproken, gaan we door met de volgende stap.

Stap 3. Inrichting

Onze projectleider brengt de mensen bij elkaar die passen bij jouw contentwensen. Of dat nou een eenmalig project is, een korte tekst of structurele ondersteuning (bijvoorbeeld voor je eigen contenttteam). Daarnaast richten wij een klantenportal in, waar je snel en effectief kunt communiceren over jouw contentproject of –klus.

Stap 4. We gaan aan de slag

En dan gaan we aan de slag. We maken en leveren de content die jij nodig hebt en distribueren die indien gewenst. Intussen houden we natuurlijk stevig de vinger aan de pols bij onze opdrachtgever (dat ben jij), zodat we naar tevredenheid samenwerken.